Inkluderande tillräckligt för att stödja olika format

Video Converter Ultimate är en allomfattande gratis videokonverterare för att stödja olika video- och ljudformat, inklusive populära och vanliga internetformat som MP4, MOV, AVI, H.265, H.264, 4K och förlustfria ljudformat etc.

Med denna gratis videokonverterare kan du konvertera praktiskt taget alla typer av video till det format du vill passa i den specifika enheten, oavsett om det fungerar som en gratis valfri videokonverterare, eller fungerar som en fantastisk video till mp3-omvandlare. Om du letar efter en YouTube-videokonverterare bör du kolla in detta eftersom det ger bättre stabilitet jämfört med en gratis online-videokonverterare.

Redigera video med den inbyggda gratis videoredigeraren

Jämfört med gratis online videokonverterare har denna gratis programvara för videokonverterare en funktion till, det vill säga att redigera video med en inbyggd videoredigerare och anpassa din video före konvertering. Det är mer än en videokonverterare, också en bra gratis videoredigerare.

 

För följande funktioner i denna gratis videoredigerare, kolla följande lista:

Ställ in Videoegenskap

Ställ in ljusstyrka, kontrast, mättnad och välj för att rotera videon medurs eller moturs med denna gratis programvara för videoomvandlare.

Skär video

Innan du konverterar videon ska du beskära den till storleksförhållandet du vill ha från 16: 9, 4: 3, 2,35: 1 etc. inom detta videoredigeringsprogram.

Klipp video

Med trimfunktion i denna gratis videokonverterare kan du trimma och ta bort den oönskade delen från den ursprungliga videon.

Lägg till undertexter

Med funktionen Lägg till text kan du anpassa undertexten på videon eller till och med mata in önskad text i videon som ett vattenstämpel.

Lägg till musik

Med den inbyggda gratis videoredigeraren kan du lägga till bakgrundsmusik i den här videokonverteringsprogramvaran efter din smak.

Anpassad bild

Denna kostnadsfria videoredigerare gör det möjligt att importera bilder och sedan lägga till videon för att märka videon.

Lägg till kredit

Anpassa videokrediterna genom att lägga till avslutande krediter eller cast information precis som en film.

Förhandsgranska video

Inom den inbyggda gratis videoredigeraren kan allt du har ändrat ses i förhandsgranskningsfönstret, lämpligt för att göra små ändringar under videoredigering.

AI-funktion för att förbättra videokvaliteten betydligt

Med AI-driven videoförbättringsfunktion kan du förbättra videokvaliteten avsevärt, till exempel från 480p till 1080p, eller från 1080p hela vägen upp till 4k. Drivs med AI-superupplösningsteknologi, kan denna gratis videokonverterare förstärka videoupplösningen och kvaliteten exponentiellt, vilket är en fantastisk funktion för att återföda gamla videor som bevarar värdefullt minne.

*AI-funktionen är för närvarande endast för Windows-användare.
Läs mer:   AI-uppskalning för video

GPU-acceleration för att fästa omvandlingshastigheten

Med denna gratis videokonverterare kan du påskynda videoomvandlingshastigheten avsevärt, så att du får en trevlig videoanpassningsupplevelse. Denna gratis videokonverterare stöder den senaste tekniken för att fästa konverteringsprocessen, inklusive NVIDIA CUDA och Intel Quick Sync.
Läs mer:    GPU Acceleration Technology

Att veta mer fantastiska funktioner

Ladda upp video till YouTube 

Ladda upp videon direkt till YouTube med ett klick, en ganska bekväm funktion att ha om du är en bloggare eller om du vill dela videon med dina vänner.

Videoformat som stöds

Konvertera mellan 3D, 2D, H.265, H.264, 4K. MKV, MP4, AVI, WMV, MKV, M2TS, FLV, TS, 3GP, ASF, MOV, M4V, MPEG, DAT, RMVB, RM, VOB, etc.

Ljudformat som stöds

Konvertera mellan MP3, MP4, M4A, WMA / WMA10, WAV, AAC, DTS, OGG, PCM och AC-3 / E-AC-3 5.1 etc., med upp till 7,1 kanaler

Konvertera Video / Audio med Video Converter Ultimate

Steg 1. Importera video- / ljudfilen till den här gratis videokonverteraren

Steg 2. Ställ in utgångsformat och avancerade inställningar och redigera videon

Steg 3. Starta omvandlingsprocessen.

Röst från våra användare

Ofta behöver jag konvertera video mellan olika format, och jag är glad att hitta denna gratis videokonverterare som levererar riktigt snabb hastighet.

Peter,

Kom från New York

En fantastisk programvara, lätt att använda med ett ganska snyggt gränssnitt. Extremt vänligt mot icke-professionella när det gäller att redigera video, prova det du skulle veta.

Alisa

Kom från Kalifornien

Vanliga frågor

1. Kan jag använda alla funktioner i den här videokonverteraren?

 

Ja, helt. Du kan använda alla funktioner i denna bästa videokonverterare gratis under den första 30-dagarsperioden. Sedan efter denna period kan du uppgradera till premiumversionen för att använda dess fullständiga funktioner eller så skulle den automatiskt förvandlas till den kostnadsfria versionen av denna programvara för begränsade funktioner.

2. Kan jag konvertera video till ljud på Mac?

 

Denna gratis videokonverterare har både en Windows- och en Mac-version som passar olika operativsystem. Du kan ladda ner Mac-versionen av denna gratis videokonverterare för att enkelt konvertera video till ljud, som vi redan har nämnt ovan att denna fantastiska video till ljudkonverterare gör att du kan konvertera mellan olika ljudformat.

3. Hur konverterar du YouTube-video till MP3?

 

Först kan du ladda ner YouTube-videor till lokala via en online YouTube-nedladdare eller -programvara, sedan importera den till den här videokonverteraren, välja utgångsformat som MP3 och starta konvertering. Det är så enkelt, det kan enkelt konvertera alla videor till MP3. Eller så kan du göra vårt bästaYouTube till MP3 nedladdare för att direkt ladda ner videon som MP3-format.

4. Hur konverterar jag videor för specifika enheter som iPhone?

 

När du importerar videon till denna gratis videokonverterare kan du i avsnittet outputformat välja specifika enheter som den utsedda utgången. Här kan du välja alla typer av enheter som iPhone, Samsung, Huawei, Apple TV, LG, etc., Och listan över enheter som stöds uppdateras ständigt för att passa de förändrade behoven.

5. Hur kan jag förbättra videokvaliteten med AI-driven funktion?

 

Den här videokonverteraren har en underbar funktion som drivs av AI som kan förbättra videokvaliteten till högre standard hela vägen till 4k upplösning, ganska fantastiskt! Men hur? När du importerar en video skulle det finnas en AI-ruta, kryssa i AI-rutan, då ska videoupplösningen förbättras avsevärt under konverteringsprocessen. Kolla inAI-powered video enhancer.

Video Converter Ultimate

Ladda ner den kostnadsfria testversionen för att enkelt konvertera dina video- / ljudfiler.

 

Systemkrav

 

Windows 10 / 8.1 / 8/7 (32-bit / 64-bit) eller MacOS 10.10 - 10.15

2 GB RAM

10 GB ledigt hårddiskutrymme

Live internetanslutning krävs

© 2020 BestVideoConverter.org. Alla rättigheter förbehållna.