Befogadó, elég a különféle formátumok támogatásához

A Video Converter Ultimate egy teljes körű ingyenes video konverter, amely támogatja a különféle video- és audio formátumokat, beleértve a népszerű és mainstream internetes formátumokat, például MP4, MOV, AVI, H.265, H.264, 4K és veszteségmentes audio formátumokat stb.

Ezzel az ingyenes video konverterrel gyakorlatilag mindenféle videót konvertálhat az adott eszközbe illesztett formátumba, függetlenül attól, hogy ingyenes bármilyen video konverterként szolgál-e, vagy nagyszerű video-konverterként szolgál-e. Ha YouTube video konvertert keres, akkor érdemes ezt megnéznie, mivel jobb stabilitást kínál, mint egy ingyenes online video konverter.

Szerkessze a videót a beépített ingyenes videószerkesztővel

Az ingyenes online video konverterhez képest ez az ingyenes video konverter szoftver még egy funkcióval rendelkezik, azaz a videó szerkesztése egy beépített videó szerkesztővel és a videó testreszabása az átalakítás előtt. Ez több, mint egy video konverter, és egy jó ingyenes video szerkesztő is.

 

Az ingyenes videószerkesztő sajátosságait a következő listában találhatja meg:

Állítsa be a videó tulajdonságát

Állítsa be a fényerőt, a kontrasztot, a telítettséget, és válassza ki a videó elforgatását az óramutató járásával megegyező vagy az óramutató járásával ellentétesen ezzel az ingyenes video konverter szoftverrel.

Videó vágása

Mielőtt átalakítja a videót, vágja le a kívánt méretarányra 16: 9, 4: 3, 2,35: 1, stb. Ebben a videószerkesztő szoftverben.

Videó vágása

Az ingyenes video konverter trimmelési funkciójával kivághatja és törölheti a nem kívánt részt az eredeti videóból.

Feliratok hozzáadása

A Szöveg hozzáadása funkcióval testreszabhatja a videó feliratát, vagy akár vízjelet is megadhat a kívánt szövegbe a videóba.

Zene hozzáadása

font style="vertical-align: inherit;"> A beépített ingyenes videószerkesztővel háttérzene hozzáadható ebbe a video konverter szoftverbe ízlése szerint.

Egyéni kép

Ez az ingyenes videószerkesztő lehetővé teszi a képek importálását, majd hozzáadását a videóhoz a videó márkanevéhez.

Kredit hozzáadása

Testreszabhatja a videohiteleket úgy, hogy hozzáadja a záróleveleket vagy az átadott információkat, akárcsak egy filmet.

Videó előnézete

Ezen a beépített ingyenes videószerkesztőn belül minden, amit megváltoztatott, az előnézeti ablakban látható, amely kis változtatásokra alkalmas a videó szerkesztése során.

AI funkció a videó minőségének jelentős javítására

Az AI-meghajtású videójavító funkcióval jelentősen javíthatja a videó minőségét, például 480p-től 1080p-ig vagy 1080p-ig egészen 4k-ig. Az AI szuperfelbontású technológia segítségével ez az ingyenes video konverter exponenciálisan elősegítheti a videó felbontását és minőségét, ami nagyszerű tulajdonsága a régi videók újjászületésének, megőrizve az értékes memóriát.

*Az AI szolgáltatás jelenleg csak a Windows felhasználók számára használható.
Olvasd tovább:   AI nagyítás videóhoz

GPU gyorsítás a konverziós sebesség rögzítéséhez

Ezzel az ingyenes video konverterrel jelentősen meggyorsíthatja a videó konvertálási sebességét, így kellemes videó testreszabási élményt nyújthat. Ez az ingyenes video konverter támogatja a legújabb technológiákat az átalakítási folyamat gyorsításához, beleértve az NVIDIA CUDA-t és az Intel Quick Sync-t.
Olvasd tovább:    GPU gyorsítási technológia

Tudjon meg több fantasztikus funkciót

Tölts fel videót a YouTube-ra 

Töltse fel a videót egy kattintással közvetlenül a YouTube-ra. Ez egy nagyon kényelmes szolgáltatás, ha Blogger vagy vagy, és megoszthatja a videót barátaival.

Támogatott videó formátumok

Konvertálás 3D, 2D, H.265, H.264, 4K között. MKV, MP4, AVI, WMV, MKV, M2TS, FLV, TS, 3GP, ASF, MOV, M4V, MPEG, DAT, RMVB, RM, VOB stb.

Támogatott audio formátumok

Konvertálás MP3, MP4, M4A, WMA / WMA10, WAV, AAC, DTS, OGG, PCM és AC-3 / E-AC-3 5.1 stb. Között, akár 7,1 csatornával

Konvertálás Video / Audio Video Converter Ultimate

1. lépés: Importálja a video / audio fájlt ebbe az ingyenes video konverterbe

2. lépés: Állítsa be a kimeneti formátumot és a speciális beállításokat, és szerkessze a videót

3. lépés: Indítsa el az átalakítási folyamatot.

Hang felhasználóinktól

Gyakran kell konvertálnom a videót különböző formátumok között, és örülök, hogy megtaláltam ezt az ingyenes video konvertert, amely igazán gyors.

Péter,

New York-ból származik

Nagyszerű szoftver, könnyen használható, nagyon szép felülettel. Rendkívül barátságos a nem szakemberek számára a videó szerkesztésében, próbáld ki, tudnád.

Alisa

Jöjjön Kaliforniából

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Használhatom a video konverter összes funkcióját?

 

Igen, teljesen. Az első 30 napos időszak alatt ingyenesen használhatja ennek a legjobb video konverternek a teljes szolgáltatásait. Ezután ezen idő eltelte után frissítheti a prémium verzióra, hogy a teljes szolgáltatásait kihasználhassa, vagy automatikusan a szoftver korlátozott szolgáltatások ingyenes verziójává válik.

2. Konvertálhatom-e a videót audióvá Mac-en?

 

Ez az ingyenes video konverter mind Windows, mind Mac verzióval rendelkezik, hogy megfeleljen a különféle operációs rendszereknek. Letöltheti ennek az ingyenes video konverternek a Mac verzióját, hogy a videót könnyen konvertálhassa audióvá, mivel a fentebb már említettük, hogy ez a nagyszerű video-audió konverter lehetővé teszi a konvertálást a különféle audio formátumok között.

3. Hogyan konvertálhatom a YouTube videót MP3-ra?

 

Először letöltheti a YouTube-videókat a helyira egy online YouTube-video letöltő vagy szoftver segítségével, majd importálhatja ebbe a video konverterbe, kiválaszthatja a kimeneti formátumot MP3-ként, és megkezdheti az átalakítást. Olyan egyszerű, hogy bármilyen videót könnyen konvertálhat MP3-ba. Vagy megpróbálhatja a lehető legjobbatYouTube to MP3 letöltő közvetlenül letöltheti a videót MP3 formátumban.

4. Hogyan konvertálhatunk videókat olyan eszközökhöz, mint az iPhone?

 

Miután behozta a videót ebbe az ingyenes video konverterbe, a kimeneti formátum szakaszban kiválaszthat bizonyos eszközöket kijelölt kimenetként, itt választhat mindenféle eszközt, például iPhone, Samsung, Huawei, Apple TV, LG stb., És a támogatott eszközök listája folyamatosan frissül, hogy megfeleljen a változó igényeknek.

5. Hogyan javíthatom a videó minőségét az AI-meghajtású funkcióval?

 

Ennek a video konverternek egy csodálatos funkciója van, amelyet az AI hajt, amely a videó minőségét a 4k felbontásig egészen magasabb szintre tudja növelni, nagyon elképesztő! De hogyan? Videó importálásakor lenne AI-négyzet, jelölje be az AI-négyzetet, akkor a videó felbontása jelentősen javul az átalakítás során. Nézd meg aAI-hajtású videójavító.

Video Converter Ultimate

Töltse le az ingyenes próbaverziót, hogy a video- és audiofájlok egyszerű konvertálása megkezdődhessen.

 

rendszerkövetelmények

 

Windows 10 / 8.1 / 8/7 (32-bit / 64-bit) vagy MacOS 10.10 - 10.15

2 GB RAM

10 GB szabad hely a merevlemezen

Élő internetkapcsolat szükséges

© 2020 BestVideoConverter.org. Minden jog fenntartva.