Αρκετά περιεκτικότητα για την υποστήριξη διαφόρων μορφών

Το Video Converter Ultimate είναι ένας δωρεάν ενσωματωμένος μετατροπέας βίντεο για την υποστήριξη διαφόρων μορφών βίντεο και ήχου, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών και mainstream μορφών Διαδικτύου όπως MP4, MOV, AVI, H.265, H.264, 4K και μορφές ήχου χωρίς απώλειες κ.λπ.

Με αυτόν τον δωρεάν μετατροπέα βίντεο, θα μπορούσατε να μετατρέψετε σχεδόν όλα τα είδη βίντεο στη μορφή που θέλετε να χωράτε στη συγκεκριμένη συσκευή, είτε χρησιμεύει ως δωρεάν οποιοσδήποτε μετατροπέας βίντεο είτε χρησιμεύει ως ένας εξαιρετικός μετατροπέας βίντεο σε mp3. Αν ψάχνετε για έναν μετατροπέα βίντεο YouTube, θα πρέπει να το ελέγξετε, καθώς προσφέρει καλύτερη σταθερότητα σε σύγκριση με έναν δωρεάν μετατροπέα βίντεο στο διαδίκτυο.

Επεξεργασία βίντεο με τον ενσωματωμένο δωρεάν επεξεργαστή βίντεο

Σε σύγκριση με τον δωρεάν διαδικτυακό μετατροπέα βίντεο, αυτό το δωρεάν λογισμικό μετατροπής βίντεο έχει μία ακόμη λειτουργία, δηλαδή την επεξεργασία βίντεο με ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και την προσαρμογή του βίντεό σας πριν από τη μετατροπή. Είναι κάτι περισσότερο από ένα μετατροπέα βίντεο, αλλά και ένας καλός δωρεάν επεξεργαστής βίντεο.

 

Για συγκεκριμένες δυνατότητες αυτού του δωρεάν προγράμματος επεξεργασίας βίντεο, ελέγξτε την ακόλουθη λίστα:

Ορισμός ιδιότητας βίντεο

Ρυθμίστε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό και επιλέξτε για περιστροφή του βίντεο δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα με αυτό το δωρεάν λογισμικό μετατροπής βίντεο.

Περικοπή βίντεο

Προτού μετατρέψετε το βίντεο, περικόψτε το στην αναλογία μεγέθους που θέλετε από 16: 9, 4: 3, 2.35: 1 κ.λπ. σε αυτό το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο.

Περικοπή βίντεο

Με τη λειτουργία περικοπής σε αυτόν τον δωρεάν μετατροπέα βίντεο, μπορείτε να κόψετε και να διαγράψετε το ανεπιθύμητο μέρος από το αρχικό βίντεο.

Προσθήκη υπότιτλων

Με τη δυνατότητα Προσθήκη κειμένου, μπορείτε να προσαρμόσετε τον υπότιτλο του βίντεο ή ακόμα και να εισαγάγετε το κείμενο που θέλετε στο βίντεο ως υδατογράφημα.

Προσθήκη μουσικής

Με το ενσωματωμένο δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, μπορείτε να προσθέσετε μουσική υπόκρουση σε αυτό το λογισμικό μετατροπής βίντεο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Προσαρμοσμένη εικόνα

Αυτό το δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο επιτρέπει την εισαγωγή εικόνων και, στη συνέχεια, προσθέστε το στο βίντεο για την επωνυμία του βίντεο.

Προσθήκη πίστωσης

Προσαρμόστε τις πιστώσεις βίντεο προσθέτοντας τις πιστώσεις κλεισίματος ή τις πληροφορίες μετάδοσης όπως μια ταινία.

Προεπισκόπηση βίντεο

Μέσα σε αυτό το ενσωματωμένο δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, όλα όσα έχετε αλλάξει θα μπορούσαν να φανούν στο παράθυρο προεπισκόπησης, κατάλληλο για μικρές αλλαγές κατά την επεξεργασία βίντεο.

Λειτουργία AI για σημαντική βελτίωση της ποιότητας βίντεο

Με τη δυνατότητα βελτίωσης βίντεο που υποστηρίζεται από AI, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την ποιότητα του βίντεο, για παράδειγμα, από 480p έως 1080p ή από 1080p έως και 4k. Με την τεχνολογία σούπερ ανάλυσης AI, αυτός ο δωρεάν μετατροπέας βίντεο θα μπορούσε να αναβαθμίσει την ανάλυση βίντεο και την ποιότητα εκθετικά, κάτι που αποτελεί εξαιρετικό χαρακτηριστικό για την αναγέννηση παλαιών βίντεο που διατηρούν πολύτιμη μνήμη.

*Η λειτουργία AI είναι προς το παρόν μόνο για χρήστες Windows.
Διάβασε περισσότερο:   Αναβάθμιση AI για βίντεο

Επιτάχυνση GPU για να στερεώσετε την ταχύτητα μετατροπής

Με αυτόν τον δωρεάν μετατροπέα βίντεο, θα μπορούσατε να επιταχύνετε σημαντικά την ταχύτητα μετατροπής βίντεο, παρέχοντας έτσι μια ευχάριστη εμπειρία προσαρμογής βίντεο. Αυτός ο δωρεάν μετατροπέας βίντεο υποστηρίζει τις τελευταίες τεχνολογίες για την επιτάχυνση της διαδικασίας μετατροπής, συμπεριλαμβανομένων των NVIDIA CUDA και Intel Quick Sync.
Διάβασε περισσότερο:    Τεχνολογία επιτάχυνσης GPU

Για να μάθετε περισσότερα φανταστικά χαρακτηριστικά

Μεταφόρτωση βίντεο στο YouTube 

Ανεβάστε το βίντεο απευθείας στο YouTube με ένα κλικ, μια αρκετά βολική δυνατότητα που έχετε εάν είστε blogger ή για να μοιραστείτε το βίντεο με τους φίλους σας.

Υποστηρίζονται μορφές βίντεο

Μετατροπή μεταξύ 3D, 2D, H.265, H.264, 4K. MKV, MP4, AVI, WMV, MKV, M2TS, FLV, TS, 3GP, ASF, MOV, M4V, MPEG, DAT, RMVB, RM, VOB κ.λπ.

Υποστηρίζονται μορφές ήχου

Μετατροπή μεταξύ MP3, MP4, M4A, WMA / WMA10, WAV, AAC, DTS, OGG, PCM και AC-3 / E-AC-3 5.1 κ.λπ., με έως και 7.1 κανάλια

Μετατροπή βίντεο / ήχου με βίντεο μετατροπέα Ultimate

Βήμα 1. Εισαγάγετε το αρχείο βίντεο / ήχου σε αυτόν τον δωρεάν μετατροπέα βίντεο

Βήμα 2. Ορίστε τη μορφή εξόδου και τις σύνθετες ρυθμίσεις και επεξεργαστείτε το βίντεο

Βήμα 3. Ξεκινήστε τη διαδικασία μετατροπής.

Φωνή από τους χρήστες μας

Συχνά, πρέπει να μετατρέψω βίντεο μεταξύ διαφορετικών μορφών και χαίρομαι που βρίσκω αυτόν τον δωρεάν μετατροπέα βίντεο που προσφέρει πολύ γρήγορη ταχύτητα.

Πέτρος,

Ελάτε από τη Νέα Υόρκη

Ένα εξαιρετικό λογισμικό, εύκολο στη χρήση με μια αρκετά τακτοποιημένη διεπαφή. Εξαιρετικά φιλικό προς μη επαγγελματίες στην επεξεργασία βίντεο, δοκιμάστε το που θα γνωρίζετε.

Άλισσα

Ελάτε από την Καλιφόρνια

Συχνές Ερωτήσεις

1. Μπορώ να χρησιμοποιήσω όλες τις δυνατότητες αυτού του μετατροπέα βίντεο;

 

Ναι, εντελώς. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις πλήρεις δυνατότητες αυτού του καλύτερου μετατροπέα βίντεο δωρεάν κατά την πρώτη περίοδο των 30 ημερών. Στη συνέχεια, μετά από αυτήν την περίοδο, θα μπορούσατε να κάνετε αναβάθμιση στην premium έκδοση για να χρησιμοποιήσετε τις πλήρεις δυνατότητές της ή θα μετατραπεί αυτόματα σε δωρεάν έκδοση αυτού του λογισμικού για περιορισμένες δυνατότητες.

2. Μπορώ να μετατρέψω βίντεο σε ήχο σε Mac;

 

Αυτός ο δωρεάν μετατροπέας βίντεο διαθέτει έκδοση Windows και Mac για διαφορετικό λειτουργικό σύστημα. Μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση Mac αυτού του δωρεάν μετατροπέα βίντεο για εύκολη μετατροπή βίντεο σε ήχο, όπως έχουμε ήδη αναφέρει παραπάνω ότι αυτός ο εξαιρετικός μετατροπέας βίντεο σε ήχο σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μετατροπή μεταξύ διαφόρων μορφών ήχου.

3. Πώς να μετατρέψετε το βίντεο YouTube σε MP3;

 

Πρώτον, μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο YouTube σε τοπικό μέσω ενός διαδικτυακού προγράμματος λήψης βίντεο ή λογισμικού YouTube και, στη συνέχεια, να το εισαγάγετε σε αυτόν τον μετατροπέα βίντεο, να επιλέξετε τη μορφή εξόδου ως MP3 και να ξεκινήσετε τη μετατροπή. Είναι τόσο απλό, μπορεί εύκολα να μετατρέψει οποιοδήποτε βίντεο σε MP3. Ή μπορείτε να δοκιμάσετε το καλύτερό μαςΛήψη YouTube σε MP3 για απευθείας λήψη του βίντεο σε μορφή MP3.

4. Πώς να μετατρέψετε βίντεο για συγκεκριμένες συσκευές όπως το iPhone;

 

Μόλις εισαγάγετε το βίντεο σε αυτόν τον δωρεάν μετατροπέα βίντεο, στην ενότητα μορφή εξόδου, μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένες συσκευές ως την καθορισμένη έξοδο, εδώ μπορείτε να επιλέξετε όλα τα είδη συσκευών όπως iPhone, Samsung, Huawei, Apple TV, LG κ.λπ., Και η λίστα υποστηριζόμενων συσκευών ενημερώνεται συνεχώς για να ταιριάζει στις μεταβαλλόμενες ανάγκες.

5. Πώς μπορώ να βελτιώσω την ποιότητα του βίντεο με τη λειτουργία AI;

 

Αυτός ο μετατροπέας βίντεο διαθέτει μια θαυμάσια δυνατότητα που υποστηρίζεται από AI που μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του βίντεο σε υψηλότερα πρότυπα έως την ανάλυση 4k, αρκετά καταπληκτική! Αλλά πως? Όταν εισάγετε ένα βίντεο, θα υπήρχε ένα πλαίσιο AI, επιλέξτε το πλαίσιο AI και, στη συνέχεια, η ανάλυση του βίντεο θα βελτιωθεί σημαντικά κατά τη διαδικασία μετατροπής. Δείτε τοΕνισχυτής βίντεο με τεχνολογία AI.

Video Converter Ultimate

Κατεβάστε τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση για να ξεκινήσετε εύκολα τη μετατροπή των αρχείων βίντεο / ήχου.

 

Απαιτήσεις συστήματος

 

Windows 10 / 8.1 / 8/7 (32-bit / 64-bit) ή MacOS 10.10 - 10.15

2 GB μνήμης RAM

10 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο

Απαιτείται ζωντανή σύνδεση στο Διαδίκτυο

© 2020 BestVideoConverter.org. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.