Включително достатъчно за поддръжка на различни формати

Video Converter Ultimate е безплатен видео конвертор, включващ всички видео и аудио формати, включително популярните и основни интернет формати като MP4, MOV, AVI, H.265, H.264, 4K и аудио формати без загуби и т.н.

С този безплатен видео конвертор можете да конвертирате почти всички видове видео във формат, който искате да се побере в конкретното устройство, независимо дали той служи като безплатен всякакъв видео конвертор или служи като страхотен видео към mp3 конвертор. Ако търсите видео конвертор на YouTube, по-добре проверете това, тъй като предлага по-добра стабилност в сравнение с безплатен онлайн видео конвертор.

Редактиране на видео с вградения безплатен видео редактор

В сравнение с безплатния онлайн видео конвертор, този безплатен софтуер за видео конвертор има още една функция, а именно да редактира видео с вграден редактор на видео и да персонализирате вашето видео преди конвертиране. Това е нещо повече от видео конвертор, а също и добър безплатен видео редактор.

 

За специфични характеристики на този безплатен видео редактор, проверете следния списък:

Задаване на видео собственост

Задайте яркост, контраст, наситеност и изберете, за да завъртите видеото по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка с този безплатен софтуер за видео конвертор.

Изрязване на видео

Преди да конвертирате видеоклипа, изрежете го в съотношението на размера, което искате от 16: 9, 4: 3, 2.35: 1 и т.н., в този софтуер за видео редактор.

Подрязване на видео

С функция за подстригване в този безплатен видео конвертор можете да отрежете и изтриете нежеланата част от оригиналното видео.

Добавете субтитри

С функцията Добавяне на текст можете да персонализирате субтитрите на видеото или дори да въведете желания текст във видеото като воден знак.

Добавете музика

С вградения безплатен видео редактор можете да добавите фонова музика в този софтуер за видео конвертор по ваш вкус.

Персонализирана снимка

Този безплатен видео редактор позволява импортиране на снимки и след това добавяне във видеото, за да се маркира видеото.

Добавете кредит

Персонализирайте видео кредитите, като добавите кредитите за затваряне или излъчете информация точно като филм.

Визуализация на видео

В този вграден безплатен видео редактор всичко, което сте променили, може да се види в прозореца за визуализация, подходящ за извършване на малки промени по време на редактиране на видео.

AI функция за значително подобряване на качеството на видеото

С функцията за подобряване на видео с усилване на AI можете да подобрите значително качеството на видеото, например от 480p до 1080p или от 1080p до 4k. Задвижван от AI технология за супер разделителна способност, този безплатен видео конвертор може да увеличи видео резолюцията и качеството експоненциално, което е чудесна функция за възраждане на стари видеоклипове, запазващи ценна памет.

*Понастоящем AI функцията е само за потребители на Windows.
Повече информация:   AI мащабиране за видео

GPU Ускорение за ускоряване на скоростта на преобразуване

С този безплатен видео конвертор бихте могли значително да ускорите скоростта на видео конвертиране, като по този начин осигурите приятно изживяване за персонализиране на видео. Този безплатен видео конвертор поддържа най-новите технологии за ускоряване на процеса на преобразуване, включително NVIDIA CUDA и Intel Quick Sync.
Повече информация:    GPU технология за ускорение

За да знаете повече фантастични функции

Качване на видео в YouTube 

Качете видеото директно в YouTube с едно щракване, доста удобна функция, която да имате, ако сте блогър или да споделяте видеото с приятелите си.

Поддържани видео формати

Преобразувайте между 3D, 2D, H.265, H.264, 4K. MKV, MP4, AVI, WMV, MKV, M2TS, FLV, TS, 3GP, ASF, MOV, M4V, MPEG, DAT, RMVB, RM, VOB и т.н.

Поддържани аудио формати

Конвертирайте между MP3, MP4, M4A, WMA / WMA10, WAV, AAC, DTS, OGG, PCM и AC-3 / E-AC-3 5.1 и т.н., с до 7.1 канала

Конвертиране на видео / аудио с Video Converter Ultimate

Стъпка 1. Импортирайте видео / аудио файла в този безплатен видео конвертор

Стъпка 2. Задайте изходния формат и разширените настройки и редактирайте видеоклипа

Стъпка 3. Стартирайте процеса на преобразуване.

Глас от нашите потребители

Често ми се налага да конвертирам видео между различни формати и се радвам да открия този безплатен видео конвертор, който осигурява наистина бърза скорост.

Петър,

Елате от Ню Йорк

Страхотен софтуер, лесен за използване с доста чист интерфейс. Изключително приятелски настроен към непрофесионалисти в редактирането на видео, опитайте го, че ще знаете.

Алиса

Идват от Калифорния

често задавани въпроси

1. Мога ли да използвам всички функции на този видео конвертор?

 

Да, тотално. Можете да използвате пълните функции на този най-добър видео конвертор безплатно през първия 30-дневен период. След това след този период можете да надстроите до премиум версията, за да използвате пълните й функции, или тя автоматично ще се превърне в безплатна версия на този софтуер за ограничени функции.

2. Мога ли да конвертирам видео в аудио на Mac?

 

Този безплатен видео конвертор има както Windows, така и Mac версия, за да отговаря на различни операционни системи. Можете да изтеглите версията на Mac на този безплатен видео конвертор, за да конвертирате лесно видео в аудио, както вече споменахме по-горе, че този страхотен видео към аудио конвертор ви позволява да конвертирате между различни аудио формати.

3. Как да конвертирате YouTube видео в MP3?

 

Първо, можете да изтеглите видеоклипове на YouTube на местно ниво чрез онлайн изтегляне на видеоклипове или софтуер за YouTube, след това да го импортирате в този видео конвертор, да изберете изходния формат като MP3 и да започнете конвертиране. Това е толкова просто, може лесно да конвертира всяко видео в MP3. Или можете да опитате всичко възможноYouTube за MP3 изтегляне директно да изтеглите видеоклипа като MP3 формат.

4. Как да конвертирате видеоклипове за конкретни устройства като iPhone?

 

След като импортирате видеото в този безплатен видео конвертор, в секцията за формат на изхода можете да изберете конкретни устройства като обозначен изход, тук можете да изберете всички видове устройства като iPhone, Samsung, Huawei, Apple TV, LG и т.н., И поддържаният списък с устройства се актуализира постоянно, за да отговаря на променящите се нужди.

5. Как мога да подобря качеството на видеото с функцията, захранвана от AI?

 

Този видео конвертор има прекрасна функция, задвижвана от AI, която може да подобри качеството на видеото до по-висок стандарт чак до 4k резолюция, доста невероятно! Но как? Когато импортирате видеоклип, ще има AI поле, маркирайте полето AI, тогава видео резолюцията ще бъде значително подобрена по време на процеса на преобразуване. ВижтеAI захранван видео подобрител,

Видео конвертор Ultimate

Изтеглете безплатната пробна версия, за да започнете лесно да преобразувате вашите видео / аудио файлове.

 

Системни изисквания

 

Windows 10 / 8.1 / 8/7 (32-битов / 64-битов) или MacOS 10.10 - 10.15

2 GB RAM

10 GB свободно пространство на твърдия диск

Изисква се интернет връзка на живо

© 2020 BestVideoConverter.org. Всички права запазени.